AaltenVrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel.

Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel.

De bemester heeft 2 verticale verdelers voor de optimale spreiding en is verdeeld in 12 secties die aangestuurd worden door GPS. (12 secties betekent dat 2 elementen een secties vormen.) 
Buiten de dubbelwerkende cilinder wordt de uitloop ook dubbel afgeknepen voor een betere afsluiting.
Op de elementen komt u geen vetnippel meer tegen, omdat deze in torsierubbers hangen. Met de weerstand in de torsierubbers wordt de druk op de elementen ook bepaald.
De nieuwe lagering is voorzien van levensduursmering en ammoniakbestendige seal.
De mest loopt direct van de verdeler in het afknijpvoetje, wat de kans op verstopping minimaliseert. (Geen stangen tussengekoppeld.)

Conclusie:
Preciezer omgaan met de mest, die nog gereden mag worden, en betere werkomstandigheden voor het personeel!

 

Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel. Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel. Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel. Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel. Vrijdag deze luxe 16 m3 capaciteitstank, klaar voor de nieuwe wetgeving, voorzien van een Pro-Ject 870 bemester geleverd door De Kruyf Mechanisatie Aalten aan Loonbedrijf H. Boschloo & Zn. in Gorssel.