Grondverzet bij De Kruyf in Nijkerk

Sinds december 2017 zijn wij in Nijkerk ook actief in het grondverzet. Nadat RO-AD de werkzaamheden ging beƫindigen, hebben wij in goed overleg besloten dat wij de servicewerkzaamheden zouden gaan voortzetten.

Hiervoor is monteur Paul van Drie bij ons in dienst gekomen. Ook zijn voor de verkoop Jannes Kroes en Gert-Willem Kroes bij ons gekomen. Zij zullen u ten allen tijden te woord willen staan als u interesse heeft in een mooie grondverzet machine.

Dus ook voor het grondverzet bent u bij ons aan het juiste adres!

Onderhoud en reparaties

In onze werkplaats in Nijkerk hebben wij ervaren monteurs rondlopen die de machines afleverklaar maken, reparaties uitvoeren en keuringen verzorgen. Voor het grondverzet is Paul van Drie bij ons is dienst getreden. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om uw machine goed te onderhouden. Voor vragen kunt een contact opnemen met Marcel Fredriksen door te bellen naar 0342 462 933.

Toebehoren

U kunt tevens bij ons terecht voor de toebehoren van uw grondverzetmachine.
Wij leveren grijpers, draaikantelstukken, trilblokken, grondboren, verlenggieken en sloop-en uitrustingsstukken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0342- 461321.

De Kruyf heeft de beste merken in huis