In juli gaan wij starten met het versturen van een nieuwsbrief. Deze zal eens in het kwartaal verstuurd worden.

KAWECO SHOVELS

Begin 2019 heeft Reesink Production BV (voorheen was dat Staja) de bedrijfsactiviteiten van het merk QUAPPEN overgenomen. Het oorspronkelijk Duitste merk heeft al geruime tijd ervaring met de productie van shovels. Zo zijn er al een geschatte 500 exemplaren van QUAPPEN shovels werkzaam. Vanaf eind 2019 zijn de shovels opgenomen in het productprogramma van Reesink Production BV onder de eigen merknaam KAWECO.

Drie modellen

De shovels zijn er in verschillende uitvoeringen voor zowel de agarische sector, infra en landschappelijk onderhoud, die elk in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn, zoals met- of zonder uitschuifbare telescoopgiek, een Farmer-uitvoering of in een zogenoemde infra-uitvoering voor hoveniers en stratenmakers, wat betekent dat de standaard giek wat korter is gebouwd zodat de minishovels meer kunnen tillen

Er zijn drie modellen te krijgen: de KW20 van 2 ton eigen gewicht, de KW25 met 2,5 ton eigen gewicht en de KW37 van 3,7 ton.

Qua techniek: in de Kaweco shovels ligt een Yanmar dieselmotor, de bakaansluiting is van het type Euro waardoor bakken, rieken en palletvorken die passen aan een standaard trekkervoorlader ook aan deze shovels passen.

De meerwaarde van de Kaweco shovel:

OPTIMAAL ZITCOMFORT

De KAWECO shovel kenmerkt zich door zijn comfortabele rijeigenschappen. De verstelbare stuurkolom in combinatie met de vlakke cabinevloer maakt het een ergonomisch geheel. In het design staat voldoende beenruimte en bedieningsgemak voorop. De KW shovels zijn standaard uitgerust met een luxe digitale cockpit. De ergonomische joystick zorgt er voor dat u eenvoudig de giek kunt bedienen. De bediening van de 3e functie kan worden vastgezet, hierdoor kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren waarbij continu olie gevraagd wordt.

STABILITEIT

De robuuste, dubbele stuurcilinders zijn kenmerkend voor KAWECO Shovels. Waar menig andere kniklader een enkele cilinder heeft, zorgen de dubbele cilinders in combinatie met het robuuste knikpunt van KAWECO Shovels voor een ongekende kracht en stabiliteit. Dit vergemakkelijkt de arbeid en maakt de shovel inzetbaar op elk front.

EURO AANSLUITING

KAWECO shovels zijn standaard uitgerust met EURO aansluiting. Dit maakt de shovel geschikt voor vele aanbouwdelen. Voorladers zijn veelal voorzien van een euro aansluiting, hierdoor zijn de aanbouwdelen zonder problemen uit te wisselen. Daarnaast is de shovel standaard voorzien van een hydraulische snelwissel. Optioneel zijn ook andere aansluitingen leverbaar.

BETROUWBARE KWALITEITSCOMPONENTEN

De KAWECO shovels worden gemaakt met kwaliteitscomponenten. De YANMAR dieselmotoren zijn zuinige, stille en betrouwbare motoren. Door de direct ingespoten diesel start elke KAWECO shovel zeer makkelijk, ook bij koudere temperaturen. Bovendien bespaart de YANMAR motor brandstof dankzij het maximale koppel bij een laag toerental.

HOGE KIPLAST

KAWECO shovels zijn standaard zwaar gebouwd en klaar voor de meest uitdagende werkzaamheden. Door de uitgedachte bouw is de kiplast ten opzichte van het eigen gewicht relatief hoog. Hiermee is de KAWECO shovel een allround hulp op uw bedrijf.

STABIELE AS

De KAWECO shovels zijn uitgevoerd met zware en stabiele doorlopende differentieel assen, welke worden aangedreven doormiddel van een cardanas. Dit maakt de shovel sterk in elk terrein. De shovels zijn standaard hydrostatisch aangedreven en hebben afhankelijk van het type 1 of 2 rijsnelheden.

POEDERCOATING

De KAWECO KW shovel serie wordt duurzaam gebouwd. Dit uit zich in de zware bouw, maar ook in de goede conservering van de machine. Zo worden de KAWECO shovels voorzien van een sterke twee laags poeder coating.

TRIMBLE GFX VOORRAAD ACTIE

Trimble GFX-750 met NAV-900 ontvanger = € 900,-* korting
Trimble GFX-350 met NAV-500 ontvanger = € 500,-* korting
* korting ex BTW wordt in mindering gebracht op de geldende lijstprijzen, actie loopt zolang de voorraad strekt

Voordelen:
* Nauwkeurig werken, ook in het donker dus meer werkbare uren
* Minder overlap, dus minder verspilling van middelen zaaigoed en mest
* Uw percelen efficiënter bewerken, werkgangen overslaan, brandstof besparen
* Isobus compatible
* Snel om te bouwen, 1 systeem voor meerdere voertuigen.
* Sectieregeling en variabele afgifte.

Waarom een GFX?
*De Trimble GFX displays zijn merkonafhankelijk.
*Gebruiksvriendelijk dankzij Android besturing die u kent van uw smartphone.
*Bovendien kunt u er tal van handige apps op installeren, waaronder Buienradar.
*Een Trimble GFX is dus meer dan alleen een GPS-display. U kunt eenvoudig al uw machines instellen bekijken en u ziet uw percelen en ab-lijnen in Google Maps.
*Dankzij Teamviewer kunnen wij u op afstand helpen met vragen of bij storing.
*Daarnaast zijn de displays uit te breiden met automatische besturing en isobus voor het bedienen van werktuigen, sectiecontrol en variabele afgifte.