In augustus gaan wij starten met het versturen van een nieuwsbrief. Deze zal eens in het kwartaal verstuurd worden.

TRIMBLE GFX VOORRAAD ACTIE

Trimble GFX-750 met NAV-900 ontvanger = € 20%* korting
Trimble GFX-350 met NAV-500 ontvanger = € 20%* korting
* korting ex BTW wordt in mindering gebracht op de geldende lijstprijzen, actie loopt zolang de voorraad strekt

Voordelen:
* Nauwkeurig werken, ook in het donker dus meer werkbare uren
* Minder overlap, dus minder verspilling van middelen zaaigoed en mest
* Uw percelen efficiënter bewerken, werkgangen overslaan, brandstof besparen
* Isobus compatible
* Snel om te bouwen, 1 systeem voor meerdere voertuigen.
* Sectieregeling en variabele afgifte.

Waarom een GFX?
*De Trimble GFX displays zijn merkonafhankelijk.
*Gebruiksvriendelijk dankzij Android besturing die u kent van uw smartphone.
*Bovendien kunt u er tal van handige apps op installeren, waaronder Buienradar.
*Een Trimble GFX is dus meer dan alleen een GPS-display. U kunt eenvoudig al uw machines instellen bekijken en u ziet uw percelen en ab-lijnen in Google Maps.
*Dankzij Teamviewer kunnen wij u op afstand helpen met vragen of bij storing.
*Daarnaast zijn de displays uit te breiden met automatische besturing en isobus voor het bedienen van werktuigen, sectiecontrol en variabele afgifte.

KAWECO SHOVELS

Begin 2019 heeft Reesink Production BV (voorheen was dat Staja) de bedrijfsactiviteiten van het merk QUAPPEN overgenomen. Het oorspronkelijk Duitste merk heeft al geruime tijd ervaring met de productie van shovels. Zo zijn er al een geschatte 500 exemplaren van QUAPPEN shovels werkzaam. Vanaf eind 2019 zijn de shovels opgenomen in het productprogramma van Reesink Production BV onder de eigen merknaam KAWECO.

Drie modellen

De shovels zijn er in verschillende uitvoeringen voor zowel de agarische sector, infra en landschappelijk onderhoud, die elk in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn, zoals met- of zonder uitschuifbare telescoopgiek, een Farmer-uitvoering of in een zogenoemde infra-uitvoering voor hoveniers en stratenmakers, wat betekent dat de standaard giek wat korter is gebouwd zodat de minishovels meer kunnen tillen

Er zijn drie modellen te krijgen: de KW20 van 2 ton eigen gewicht, de KW25 met 2,5 ton eigen gewicht en de KW37 van 3,7 ton.

Qua techniek: in de Kaweco shovels ligt een Yanmar dieselmotor, de bakaansluiting is van het type Euro waardoor bakken, rieken en palletvorken die passen aan een standaard trekkervoorlader ook aan deze shovels passen.

De meerwaarde van de Kaweco shovel:

OPTIMAAL ZITCOMFORT

De KAWECO shovel kenmerkt zich door zijn comfortabele rijeigenschappen. De verstelbare stuurkolom in combinatie met de vlakke cabinevloer maakt het een ergonomisch geheel. In het design staat voldoende beenruimte en bedieningsgemak voorop. De KW shovels zijn standaard uitgerust met een luxe digitale cockpit. De ergonomische joystick zorgt er voor dat u eenvoudig de giek kunt bedienen. De bediening van de 3e functie kan worden vastgezet, hierdoor kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren waarbij continu olie gevraagd wordt.

STABILITEIT

De robuuste, dubbele stuurcilinders zijn kenmerkend voor KAWECO Shovels. Waar menig andere kniklader een enkele cilinder heeft, zorgen de dubbele cilinders in combinatie met het robuuste knikpunt van KAWECO Shovels voor een ongekende kracht en stabiliteit. Dit vergemakkelijkt de arbeid en maakt de shovel inzetbaar op elk front.

EURO AANSLUITING

KAWECO shovels zijn standaard uitgerust met EURO aansluiting. Dit maakt de shovel geschikt voor vele aanbouwdelen. Voorladers zijn veelal voorzien van een euro aansluiting, hierdoor zijn de aanbouwdelen zonder problemen uit te wisselen. Daarnaast is de shovel standaard voorzien van een hydraulische snelwissel. Optioneel zijn ook andere aansluitingen leverbaar.

BETROUWBARE KWALITEITSCOMPONENTEN

De KAWECO shovels worden gemaakt met kwaliteitscomponenten. De YANMAR dieselmotoren zijn zuinige, stille en betrouwbare motoren. Door de direct ingespoten diesel start elke KAWECO shovel zeer makkelijk, ook bij koudere temperaturen. Bovendien bespaart de YANMAR motor brandstof dankzij het maximale koppel bij een laag toerental.

HOGE KIPLAST

KAWECO shovels zijn standaard zwaar gebouwd en klaar voor de meest uitdagende werkzaamheden. Door de uitgedachte bouw is de kiplast ten opzichte van het eigen gewicht relatief hoog. Hiermee is de KAWECO shovel een allround hulp op uw bedrijf.

STABIELE AS

De KAWECO shovels zijn uitgevoerd met zware en stabiele doorlopende differentieel assen, welke worden aangedreven doormiddel van een cardanas. Dit maakt de shovel sterk in elk terrein. De shovels zijn standaard hydrostatisch aangedreven en hebben afhankelijk van het type 1 of 2 rijsnelheden.

POEDERCOATING

De KAWECO KW shovel serie wordt duurzaam gebouwd. Dit uit zich in de zware bouw, maar ook in de goede conservering van de machine. Zo worden de KAWECO shovels voorzien van een sterke twee laags poeder coating.

DEWULF/MIEDEMA

“Sinds de eeuwwisseling verkopen we de machines van DEWULF. Deze Belgische fabrikant van aardappelrooiers heeft zich een vaste plaats verworven in de aardappelwereld en is leidend in ontwikkeling van rooiers. De oogst van aardappelen is een oogst, die onder invloed van allerlei externe factoren zoals grondsoort en weersomstandigheden, bepalend is voor de inkomenssituatie van de aardappelteler.

De invloed van de kwaliteit van het geoogste product bepaalt in hoge mate de prijsvorming in het verkoopseizoen.

Door het unieke concept van egelband en axiaalset kan DEWULF een geoogst product afleveren dat aan alle gestelde eisen voldoet.

Daarnaast is de bouwwijze van de machines zodanig dat service eenvoudig uit te voeren is omdat alle delen eenvoudig bereikbaar zijn.

Dit maakt dat men bij een storing weer snel aan het werk kan met minimaal tijdverlies.

DEWULF bouwt een getrokken serie en een serie zelfrijders. Daarbij is het streven om de rooicapaciteit op te kunnen voeren zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van het gerooide product. Daarom ligt de nadruk de laatste jaren op de ontwikkeling van grotere rooiers. U moet hier denken aan  zelfrijdende 2-rijig en en 4- rijige rooiers.

Belangrijk daarbij is de bodemdruk en draaicirkel in “toom” te houden.

Dit vereist een continue ontwikkelen van steeds nieuwe machines die aan de gestelde eisen kunnen voldoen.

In 1989 is het 3-wielige rooiconcept op de markt gekomen waarbij het mogelijk is om het stuurwiel tijdens het rooien dichter of verder van de te rooien rijen te laten lopen. Met als grote voordeel dat de te rooien rijen onder alle omstandigheden intact blijven en dus geen beschadigde aardappelen geven als gevolg van druk van het stuurwiel. Dit concept van een rooier op 3 wielen is tot op de dag van vandaag een van de verkooptoppers in de aardappelwereld en door verschillende fabrikanten  gekopieerd.

Vanuit de 3-wielige zelfrijder is een getrokken machine ontworpen waarbij dezelfde onderdelen zijn gebruikt.

Voor de teler met een wat kleiner areaal een ideale machine.

Wat voor de gebruiker ook een groot voordeel is dat essentiële onderdelen ook door de verschillende series gebruikt kunnen worden.

Een rooimat voor een getrokken 2 rijer kan ook in de zelfrijder gebruikt worden.

Naast deze series is sinds een aantal jaren een rooier speciaal voor de lichtere grondsoorten ontwikkeld, waarbij het product over vlakliggende egelbanden wordt gereinigd voordat het in de bunker wordt gelost.

U merkt op dat er veel over de rooiers te vertellen valt, we komen dan ook graag het een en ander verduidelijken”

Toro

Vanuit de vestiging Aalten hebben wij een professionele Tuin en Park afdeling. Van daar uit deden wij levering en onderhoud aan de Toro machines.  Voor heen hadden wij het dealerschap van de Toro machines wat meer gericht is op de de machines voor particulier, agrariërs en hoveniers.

Wij leveren diverse soorten maaiers. Of u nu Toro grasmaaiers, gazonmaaiers, zitmaaiers voor particulier gebruik, zero turn maaiers, ruw terrein maaiers, maaiers voor golfbanen, cirkelmaaiers en kooimaaiers voor gebruik in de openbare groenvoorziening nodig hebt: voor iedere toepassing heeft De Kruyf Aalten Tuin en Park een oplossing. Met het merk Toro voorzien wij in een compleet aanbod grasmaaiers. Daarbij is Toro  één van de toonaangevende en trendsettende fabrikanten op het gebied van grasmaaiers in de breedste zin van het woord.

Toro
Een openbaar groen maaier kiezen voor de juiste toepassing vraagt om de kennis, ervaring en inzet van professionals. Elke openbaar groen maaier moet voldoen aan specifieke eisen die de eindgebruiker stelt. Het leveringsprogramma van Toro is daar dan ook op aangepast en bedient een brede doelgroep. Gras maaien van een berm, groenstrook, plantsoen, speelveld, sportveld, enzovoort wordt gemakkelijk. U kunt kiezen uit een uitgebreid programma cirkelmaaiers, kooimaaiers, klepelmaaiers en Zero Turn cirkelmaaiers met 0 graden draaicirkel: Toro heeft voor u altijd de geschikte openbaar groen maaier.
De Toro Groundsmaster 4000 is een zeer populaire openbaar groen maaier die inmiddels een fantastische reputatie heeft gebouwd als het gaat om efficiënt maaien en zonder zorgen werken op grotere oppervlakten. Uitgerust met het “Smart Power Control™ ” tractie systeem, voor optimaal maaien in alle omstandigheden. De machine past de snelheid automatisch aan, al naar gelang de omstandigheden. Bij het maaien van hoog gras wordt de snelheid automatisch verlaagd en blijft de rotatiesnelheid van de maaimessen constant. een bijkomend voordeel is dat deze machine zeer simpel is te besturen; ook minder ervaren gebruikers voelen zich snel thuis op deze machine.
Een openbaar groen maaier dient van de beste kwaliteit te zijn, een grote bedrijfszekerheid te hebben en u moet op een snelle en professionele serviceverlening kunnen rekenen. Toro is het merk waarop professionals vertrouwen.

 Service & Onderhoud

Voor service en onderhoud beschikken wij over gekwalificeerd en vakbekwaam personeel, dat zich geheel heeft toegelegd op het onderhoud van tuin- en parkmachines. In een goed uitgeruste werkplaats, gescheiden van de landbouwmachines, worden onderhouds- en servicewerkzaamheden verricht. Door de jaren heen heeft ons personeel zich, naast de bestaande dealerschappen, tevens gespecialiseerd in het onderhoud van STIHL en STIGA produkten. Indien gewenst of noodzakelijk kunnen wij onderhouds- of servicewerkzaamheden bij u ter plaatse verrichten. Hiervoor hebben wij meerdere servicebussen ter beschikking.

UITGELICHT ZAAICOMBINATIE

Wij hebben aan loonbedrijf Pleizier en timmer , en loonbedrijf Vragender  een amazone zaaicombinatie mogen verkopen. Deze machine bestaat uit de volgende bijzondere eigenschappen:

Een 3 meter Amazone KX rotorcultivator met tanden op grip, hierdoor kan toch met veel trekker vermogen de bodem verkruimeld worden zonder dat de machine gaat zweven / deinen over de bodem

Deze rotorkultivator kan men ook zeer goed omgaan met veel gewasresten, of zelfs graan stoppels Of grasland om 1in 1 werkgang te kunnen voorbereiden en te kunnen zaaien.

Achter de tand een bevind zich de centraal verstelde egalisatiebalk

Dan komt de V Ringwals , dit is een unieke gepatenteerde wals van Amazone die voor alle omstandigheden geschikt is. Deze loopt niet vol en elke rubberring duwt op de standaard zaaiafstand van 12,5 cm de grond aan.

Bovenop de rotorkulter zit een demontabele pneumatische ADP special 3001 met 850 liter zaadtank.

Met oprolbaar afdekkleed, en een Hydraulisch aangedreven blazer

En elektrische aandrijving voor de dosering bediend via Amatron 4 middels Iso-bus

Het  Rotec schijfkouter, loopt in het zelfde spoor als de rubber vedrichtings ring om vervolgens daar het zaad in te leggen, de zaaidiepte hiervan is ook individueel instelbaar is.

Daarna de verstelbare exact na-eg om toe te dekken.

De bijzondere eigenschappen die de kruyf extra op deze machines gebouwd heeft zijn 24 extra  uitstroom monden om los het zaad volvelds ervoor te kunnen zaaien.

Dit kan de chauffeur/klant zelf bepalen ,of de machine volvelds of via de kouters of beide wil gebruiken.

Tevens hebben we een reservoir nagerust om zeer nauwkeurig, over de breedte en lengte          klaver of een ander zaaigoed zoals een bloemenmengsel te kunnen zaaien, en ook weer met de mogelijkheid om te kiezen tussen volvelds of in rijen.

Al met al een machine met veel mogelijkheden.