Historie

De Kruyf Aalten, voorheen Klein Hesselink Mechanisatie B.V., is opgericht in 1911 en is daarmee één van de oudste Landbouwmechanisatiebedrijven binnen Nederland.
Al meer dan 100 jaar is ons bedrijf gevestigd aan de Varsseveldsestraatweg 87 te Aalten – Lintelo. In 2010 is Klein Hesselink Mechanisatie B.V. overgenomen door De Kruyf Mechanisatie B.V. uit Nijkerk. Een overname die het voor beide bedrijven mogelijk maakt, om naast een uitbreiding van het werkgebied, de servicegraad naar haar klanten toe te verhogen.

Wij hebben kwaliteit, service- en klantgericht denken en handelen zeer hoog in ons vaandel staan. Onze medewerkers volgen daarom ook regelmatig cursussen en praktijkgerichte opleidingen om dit voor nu en in de toekomst te kunnen blijven waarborgen. Deze gedegen kennis en ervaring stelt hen in staat om in onze werkplaats, of bij u ter plaatse, diagnoses en reparaties snel en adequaat uit te kunnen voeren.

In ons ruime magazijn kunt u terecht voor uw benodigde onderdelen en kunnen niet voorradige onderdelen grotendeels binnen 24 uur geleverd worden. In noodgevallen bestaat zelfs de mogelijkheid om onderdelen dezelfde dag vanuit onze vestiging in Nijkerk te leveren. Binnen ons bedrijf is ons belangrijkste merk en dealerschap CLAAS. Voor CLAAS kunt u bij ons terecht voor service, onderdelen, koop en verkoop van het gehele CLAAS leveringsprogramma. Van originele CLAAS onderdelen tot en met oogstmachines zoals combines en hakselaars. Voor CLAAS zijn wij één van de Full-Liner dealers binnen Nederland. Daarnaast hebben wij complete lijnen leveringsprogramma’s van machines voor zowel veehouderij als akkerbouw. Onze belangrijkste partners hierbij vindt u onder de rubriek “Onze merken” op deze site. 

 

De Kruyf Aalten heeft de beste merken in huis