AaltenVandaag heeft De Kruyf Mechanisatie Aalten in samenwerking met Dynatest een keuringsdag voor kunstmeststrooiers georganiseerd.

In aansluiting op onze recente GPS infomiddag vandaag op veler verzoek voor het eerst een keuringsdag voor kunstmeststrooiers met GPS georganiseerd in samenwerking met DYNAtest!

Hiermee bieden wij de mogelijkheid uw kunstmeststrooier te laten afstellen, testen en keuren.

Na deze test functioneert de strooier perfect, zodat de kunstmestkorrels gelijkmatig over het land worden verdeeld en een goed strooibeeld ontstaat.

Een nauwkeurige bemesting is noodzakelijk voor een hoge gewasopbrengst van goede kwaliteit en het vermijden van een onnodige belasting van het milieu.

Gezien de positieve reacties vandaag voor herhaling vatbaar!

 

 

Vandaag heeft De Kruyf Mechanisatie Aalten in samenwerking met Dynatest een keuringsdag voor kunstmeststrooiers georganiseerd. Vandaag heeft De Kruyf Mechanisatie Aalten in samenwerking met Dynatest een keuringsdag voor kunstmeststrooiers georganiseerd. Vandaag heeft De Kruyf Mechanisatie Aalten in samenwerking met Dynatest een keuringsdag voor kunstmeststrooiers georganiseerd. Vandaag heeft De Kruyf Mechanisatie Aalten in samenwerking met Dynatest een keuringsdag voor kunstmeststrooiers georganiseerd.