Werkplaats

In onze werkplaatsen hebben wij ervaren monteurs rondlopen die de machines afleverklaar maken, reparaties uitvoeren en keuringen verzorgen. Ook hebben wij een aantal servicebussen die reparaties op locatie uit kunnen voeren. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en beschikken over de juiste kennis om uw machine goed te onderhouden.

Voor vragen kunt een contact opnemen door te bellen naar 0342 461321 (Nijkerk) of 0543 461444 (Aalten).

Aircoservice

Tegenwoordig is bijna elke landbouw en grondverzetmachine voorzien van een airco installatie.

Ook voor onderhoud en reparatie van deze aircosystemen kunt u bij ons terecht.

Uitlijnen

Voor een goed stuurgedrag en minimale bandenslijtage is een goede uitlijning van de wielen belangrijk.

Om dit goed te kunnen afstellen beschikken we over een speciaal gereedschap om de wielen te kunnen uitlijnen.

Slijpen

Voor het verkrijgen van een goed product is het belangrijk dat de messen van de opraapwagen of pers scherp zijn. Ook hoeft de invoer minder te lijden als de messen scherp zijn.

Bij ons kunt u terecht voor het slijpen van messen, wij kunnen de messen slijpen van bijna alle soorten opraapwagens en persen. En dan zo dat de originele vormbehouden blijft.

Keuren

Ook voor het keuren van uw machines en handgereedschap bent u bij ons aan het juiste adres.    is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen.

Wij keuren: handgereedschap, tuin- en parkmachines, grondverzetmachines, tractoren, getrokken en gedragen materieel, oogstmachines, enz.

Tevens is er de mogelijkheid om uw veldspuit, granulaatbak, vernevelingsinstallatie en spuittechniek smaller dan 3 meter te laten keuren. Dit gebeurt volgens de    keuringseisen.

Sinds 1 mei 2021 hebben sommige tractoren een APK plicht.

Ook voor deze APK3 keuring kunt u bij ons terecht.

De Kruyf heeft de beste merken in huis