NieuwsNijkerk

OPEN DAG DEWULF MIEDEMA

Op maandag 14 december a.s. organiseerd Klein Hesselink
van 14.00 uur tot 22.00 uur een open dag betreffende de
merken DEWULF en MIEDEMA. Tijdens deze open dag
laten zij u de machines zien op het gebied van poot-, rooi- en inschuurtechniek.

Over Dewulf: The harvester specialist

Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd kiezen meer en meer landbouwers en loonwerkers voor de rooioplossingen van Dewulf. Als familiebedrijf pur sang is Dewulf de laatste decennia uitgegroeid tot wereldspeler. Hoe we dat klaarspeelden? Door goed te luisteren naar  onze klanten en door precies die machines te bouwen die zij nodig hebben. Machines die gemakkelijk te onderhouden zijn, die productief zijn en die gaan waar geen enkele andere machine kan gaan.

Er zijn tenminste 4 goeie redenen om voor een Dewulf rooier te kiezen:

1. Zeker van een kwalitatief eindproduct

Of uw product voor de versmarkt of voor de verwerkende industrie bestemd is, Dewulf rooiers houden mechanische beschadiging zo miniem mogelijk. Met gespecialiseerde en uitgebalanceerde systemen voor opname en transport. En met een ongeëvenaarde reinigingscapaciteit.

2. Rooien in alle omstandigheden

Dewulf maakt het verschil tussen rijden en stilstaan. In droge of natte omstandigheden, vlak of heuvelachtig, Dewulf zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteit blijft draaien. Dewulf chassis zijn robuust en stabiel, en hebben een ongeëvenaarde bodemvrijheid.

3. Gemakkelijk onderhoud

Dewulf bouwt zijn rooiers zodanig dat u zo weinig mogelijk tijd moet besteden aan onderhoud. Zo hebben onze rooiers een open en zeer toegankelijk chassis, en gebruiken ze kwalitatieve standaard componenten die wereldwijd beschikbaar zijn. Verder geeft Dewulf de voorkeur aan hydraulische aandrijvingen in plaats van mechanische, omdat die minder onderhoud nodig hebben.

4. Een persoonlijke aanpak

Dewulf houdt het graag persoonlijk. Dat wil zeggen dat u met mensen praat, niet met machines. U heeft een probleem? Dan kijken we samen voor een oplossing, zodat u zo snel mogelijk aan het werk kunt. Correcte service en streven naar verbetering. Daar staan de mensen van Dewulf dagelijks garant voor.


Dankzij de overname van Miedema is de Dewulf-groep onbetwistbaar uitgegroeid tot de wereldwijde top binnen het segment van landbouwmachineproducenten. Hierdoor kunnen Dewulf en Miedema een volledig pakket aanbieden aan de moderne aardappel- en groentetelers van deze wereld.

  • Grondbewerking,  De grondbewerkingsmachines van Miedema brengen de bodem in perfecte conditie. Zelfs de meest zware gronden zijn geen probleem voor onze robuuste frezen.
  • Poten, Miedema aardappelpootmachines creëren de meest optimale groeiomstandigheden voor de aardappelplant en daarmee een perfecte start van het teeltseizoen.
  • Aardappelrooiers, Zelfrijdend of getrokken, van twee tot vier rijen, en met bunker of elevator, Dewulf heeft een rooioplossing voor iedere nood.
  • Wortelrooiers,  Dewulf biedt zelfrijdende, getrokken en gedragen wortelrooiers, voor één tot vier rijen en met bunker of elevator.
  • Speciaalbouw aardappel of wortelrooier, Dewulf kan uw aardappelrooier of wortelrooier aanpassen aan uw specifieke gewassen, grondtype of weerstype.
  • Sorteren, Miedema sorteermachines excelleren in het nauwkeurig sorteren van uw product en voorkomen productbeschadiging
  • Inschuren, Na het rooien wilt u uw aardappelen zo productvriendelijk en efficiënt mogelijk inschuren. Door gebruik te maken van een Miedema inschuurmachine wordt hierbij het beste resultaat behaald.