Lees verder voor meer info.

U bent van harte welkom!

OPEN DAGEN

De Kruyf Mechanisatie 10 jaar in Aalten actief!

Dit is een mooie aanleiding voor 3 open dagen, waarop u kennis kunt maken met het verkoopprogramma en de laatste ontwikkelingen van onze merken: AMAZONE, AGROMETIUS, MONOSEM, KAWECO, BvL en DEWULF.

Er zijn lezingen en diverse productpresentaties. Ook kunt u onze Tuin- en Parkwinkel bezoeken en een proefrit maken met een CLAAS tractor. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom!

 

PROGRAMMA:

 

Donderdag 16 januari van 10.00 uur tot 22.00 uur

Op het programma staan lezingen door Paul den Engelsen, bewaarspecialist bij Tolsma-Grisnich, over productbewaring en oplossingen voor diverse bewaarproblemen. De lezing begint om 10.30 uur en om 14.00 uur.

 

Vrijdag 17 januari van 10.00 uur tot 22.00 uur

Een specialist van Agrometius zal in het kader van precisielandbouw een lezing geven over het scannen van percelen met de ‘Veriscan’ en de interpretatie van gegevens voor het maken van taakkaarten. De lezing begint om 10.30 uur en om 14.00 uur.

 

Zaterdag 18 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur

Ook op deze dag valt er veel moois te bekijken. Breng ook eens een bezoek aan onze Tuin- en Parkwinkel We verkopen, onderhouden en repareren hier zoal zitmaaiers, duwmaaiers, kettingzagen, bladblazers, maar ook allerhande klein gereedschap. Onze merken zijn o.a. TORO, CASTELGARDEN, DOLMAR en ROBOMOW.