NieuwsNijkerk

Vanaf heden zijn wij dealer van de welbekende Tjalma sleepslang systemen! Al meer dan 10 jaar worden er bij S. Tjalma BV sleepslangbemesters ontwikkeld en geproduceerd.

Door de jarenlange ervaring mogen zij zichzelf dé specialist op het gebied van sleepslangbemesten noemen. De robuuste en zeer nauwkeurige machines zijn een echt begrip

in de agrarische sector geworden.

De eerste machines zijn inmiddels verkocht en worden voor het mestseizoen 2017 afgeleverd. Voor informatie over het leveringspakket van S. Tjalma BV kunt u contact opnemen

met één van onze vertegenwoordigers.

 

Over Tjalma machinebouw:

S. Tjalma BV is dé specialist als het gaat om zodenbemesten. Met de innovatieve, zelf ontwikkelde Tjalma zodenbemesters en mestpompen zijn zij continu bezig met het uitwerken van oplossingen.

Of het nu gaat om de veehouder, akkerbouwer of de loonwerker, iedereen wil meststoffen aanwenden op de plekken waar dat nuttig is. Bij Tjalma machinebouw ontwikkelen zij daarom continu machines die aan deze vraag voldoen.

Bij het ontwikkelen van de Tjalma machines wordt steeds in overleg met klanten en chauffeurs gekeken naar oplossingen. Zij streven ernaar om de Tjalma machines precies te laten voldoen aan de vraag die door de klant aan hun worden gesteld. Alle Tjalma machines worden modulair opgebouwd. Dit betekend dat de machines bestaan uit gestandaardiseerde onderdelen, welke gemakkelijk zijn te onderhouden en/of te vervangen.

Door deze modulaire opbouw is het gemakkelijk om de Tjalma machines te voorzien van optionele uitbreidingen. Bij vinden ze het belangrijk dat de Tjalma machines goed aansluiten op de dagelijkse praktijk. Daarom worden alle Tjalma machines in overleg met huidige en nieuwe klanten ontwikkeld. We verwerken op- en aanmerkingen continu in het ontwerpproces. Het resultaat van deze werkwijze zijn de Tjalma machines die we volledig kunnen aanpassen naar de situatie van elke individuele klant.

 

 

 

 

axion-met-tjalma-sleepslang-1       axion-met-tjalma-sleepslang