AaltenInfomiddag precisielandbouw 17-01-2017

Naar aanleiding van de diverse aanwijzingen de afgelopen week volgt hier dan eindelijk de ontknoping:

Op 17 januari a.s. organiseren wij vanaf 13.00 uur op onze locatie in Aalten tezamen met andere bedrijven in de regio een informatiemiddag betreffende PRECISIELANDBOUW!

Als u wilt weten wat u dit voor u, als landbouwer, betekent, dan is dit HET evenement om in de agenda te noteren. Voor meer info, zie onderstaande mailing.

We hopen ook u te mogen ontvangen!

 

 

 

Geachte relatie,

 

Precisielandbouw is een term, die steeds vaker tot ons komt in vakbladen, forums en gesprekken. Voor velen onder ons nog een tamelijk onbekend fenomeen.

Echter, ook bij u zal dit in de toekomst een steeds grotere rol gaan spelen. Precisielandbouw zal  steeds meer zijn intrede doen op het gebied van bemesting, grondbewerking, bespuiting met een bodemherbicide in de maisteelt en zelfs, in de toekomst, bij phytoftora en loofdoden in de aardappelteelt.

Om u, als landbouwer, nader kennis te laten maken met precisielandbouw, organiseren wij, bedrijven bij u uit de buurt, een OPEN DAG op 17 JANUARI 2018 vanaf 13.00 uur, locatie DE KRUYF MECHANISATIE AALTEN.

Wij hebben van een perceel in de directe omgeving een taakkaart laten maken. Aan de hand van deze taakkaart zal elk bedrijf, vanuit zijn specialisme, een presentatie over het thema precisielandbouw geven:

 

AGROWIN B.V. leverancier van gewasbeschermingsmiddelen

Gaat in op de teelt-technische aspecten van de gemaakte taakkaart. Aangegeven zal worden, wat  deze kaart voor u aan besparingen gaat opleveren.

 

AGROMETIUS B.V. leverancier GPS apparatuur en hulpmiddelen diverse teelten

Zal de technische kant van de taakkaarten toelichten en hoe deze moet worden “gelezen”.

 

AMAZONE producent machines bemesting en bespuiting

Geeft uitleg over de technieken van dit moment.

 

CWV BARLO loonbedrijf en maker van taakkaarten met behulp van een drone

Uitleg door één van de eerste aanbieders in onze regio over het maken van taakkaarten en wat hen ertoe heeft bewogen om in deze techniek te investeren.

 

DE KRUYF MECHANISATIE AALTEN B.V. installatie/verkoper GPS systemen

Zal aangeven welke machines geschikt zijn voor inzet in precisielandbouw.

 

Het belooft een interessante middag te worden. Interessant voor u, als landbouwer, om met de toekomst reeds nu kennis te maken en ook om te zien, dat de bedrijven uit uw directe omgeving er nu al volop mee bezig zijn. Wij hopen u daarom op woensdag 17 januari te mogen ontvangen.

Om organisatorische redenen  verzoeken u beleefd om u vooraf telefonisch aan te melden, telefoonnummer 0543 46 14 44.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Agrowin B.V.,  Agrometius B.V., Amazone,  CWV Barlo, De Kruyf Mechanisatie Aalten B.V.

Infomiddag precisielandbouw 17-01-2017