aanbiedingNijkerk

Per 1 januari 2015 moeten alle brandstoftanks voldoen aan de richtlijnen van de PGS 30. Naast een Kiwa-gekeurde dieseltank moet u ook een Kiwa-installatiecertificaat hebben voor de complete brandstofinstallatie.

Alle nieuwe brandstoftanks moeten vanaf 1-1-2013 voldoen aan nieuwe regelgeving van het activiteitenbesluit. Ook het landbouwbesluit is hierin overgegaan. Voor bestaande dieseltanks geldt een overgangsregel die eindigt op 1 januari 2015.

Het laten her-keuren van oudere brandstoftanks (ouder dan 10 jaar) is een grote kostenpost. In de praktijk wordt daarom vaak overgegaan tot de aanschaf van een complete nieuwe brandstofinstallatie. Neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Heeft u een nieuwe dieseltank nodig op uw bedrijf? Dan zijn de producten van CLAAS Kingspan hiervoor de ideale oplossing. Wij bieden een ruim gamma aan veilige opslag van allerlei producten en materialen, waaronder diesel. Door de stevige constructie is er geen gebruik gemaakt van extra metalen delen. Polyethyleen van hoogwaardige kwaliteit garandeert hoge bestendigheid tegen de wisselende weersomstandigheden. De dieseltanks zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: 1200, 2500 en 5000 liter. Bij CLAAS Kingspan vindt u naast de dieseltanks ook verschillende oplossingen wanneer u andere producten veilig wilt opslaan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld AdBlue. Wilt u graag advies over de mogelijkheden voor veilige opslag neem dan contact met ons op door te bellen naar Henk Bouwman 0342-461321 of stuur een e-mail naar magazijn@dekruyf.nl.

Nordic led lampen

Met de steeds korter wordende dagen in de winter zijn goede werklampen must. Daarom bieden wij sinds kort Nordic led lampen aan.
LED-lampen van Nordic Lights gelden wereldwijd als de absolute top op het gebied van Heavy Duty werklampen.
Met een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik onderschieden deze werklampen zich van de concurrentie. Daarnaast zijn de Heavy Duty LED-lampen van Nordic Lights schok- en trillingsbestendig en waterdicht.
Het voordeel van LED-lampen ten opzichte van halogeen of xenonverlichting is dat de kleurtemperatuur nagenoeg gelijk is aan daglicht. Omdat het menselijk oog aan deze kleur gewend is, raken ogen veel minder snel vermoeid dan bij andere verlichting.
Gevolg hiervan is dat niet alleen de veiligeid tijdens het werken in het donker toeneemt, maar dat ook de arbeidsproductiviteit hoog blijft.