Onderdelen

Magazijn

Voor CLAAS zijn wij één van de Full-Liner dealers binnen Nederland, daarom hebben wij een zeer grote voorraad aan CLAAS onderdelen. Van tractoren, hooibouw een oogstmachines.In ons magazijn hebben wij een grote voorraad aan niet CLAAS gerelateerde machines liggen. Voor lagers, keerringen, v-snaren en wat je verder kunt bedenken komt u bij ons niet snel tevergeefs. Omdat wij ook het voorraadbeheer doen voor Van de BERG FARMSTORE hebben we ook alles liggen voor uw MONOSEM, STORTI, FRASTO, ALPEGO en wat er verder in hun verkoop programma zit. Mocht het zo zijn dat we het voor uw benodigde onderdelen niet voorradige zijn, kunnen wij de meeste onderdelen binnen 24 uur leveren. In noodgevallen bestaat zelfs de mogelijkheid om onderdelen dezelfde dag vanuit onze vestiging in Aalten te leveren.

Shop

In onze shop worden de meest uiteenlopende artikelen worden verkocht. Terwijl de onderdelen voor u worden opgezocht, kunt u zelf rondkijken in onze shop. Hier zult u vast nog wel iets zien liggen wat u nog nodig heeft. Aan de balie wordt u te woord gestaan door Henk Bouwman of Gert Brouwer.

Bestel ook bij onze partners

In onze shop en magazijn hebben wij veel producten en onderdelen op voorraad. Daarnaast is het ook mogelijk om bij onze partners en leveranciers producten te bestellen.

De Kruyf heeft de beste merken in huis